“CUMHURBAŞKANIMIZIN KONYA ZİYARETİ, ZİYADESİYLE BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR”

Selçuklu Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısını yöneten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet  Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretini değerlendirdi. Başkan  Pekyatırmacı, ziyaretin Konya için yeni kazanımlar sağladığını ifade etti.

Selçuklu Belediye Meclisi,Eylül ayı gündem maddelerini görüşmek üzere Başkan Pekyatırmacı başkanlığında toplandı. Meclis gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı sonrası meclis üyelerine hitap eden Başkan Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya müjdelerle geldiğini, Konya halkının en güzel desteği vermesinden dolayı son derecede memnun kaldığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Sayın Cumhurbaşkanımız toplu açılış törenleri ve Konya halkını ziyaret için geldiği şehrimizde bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Mevlana şehri ilimizde gönül ikliminin cereyan ettiği her bölgede Konyalı hemşehrilerimizde Sayın Cumhurbaşkanımızı yürekten sevdikleri ve bağrına bastıkları çok aşikar bir şekilde görülmektedir. İnsana ve şehre dokunan bütün yatırımların Konya için birer fırsat olduğunu biliyoruz. Modern hizmetlerin gerçekleştiği  bu şehirde Konya elbette tüm hizmetlere lokomotif bir misyon taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız büyük ve güçlü bir Türkiye’yi inşa ettiklerini söylemektedir. Bu süreçte çalışkan ve dinamik bir nüfusa sahip ilimizde bizlerde şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayacak tüm çalışmaların içerisinde yer alarak tüm hemşehrilerimizin istifadesine sunulacak her çalışmayı gerçekleştirmek için büyük bir azimle çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretleri kapsamında büyük ve önemli projeleri Konyalılarla paylaştığını vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  İslami Dayanışma Oyunlarının 5. sinin Konya’da yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Bu etkinlik kapsamında Konya için yeni spor tesislerinin de şehre kazandırılacağını ve bir çok büyük avantajı beraberinde getireceğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, Konya metrosunun da Eylül ayında ihaleye çıkacak olmasının ve yıllardır konuşulan büyük bir projenin daha Konya’ya kazandırılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Metro ile ilgili sürecin başlatılması ile birlikte Konya’nın mega kent olma yolunda gelişim sürecinin de hızlı bir şekilde devam edeceğine dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı, metronun Konya’ya hayırlı olmasını diledi. 

Son Haberler

Selçuklu Belediyesi’nden bisiklet şehri Konya’ya yakışır bir park daha YELDA PARKI’NIN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi’nden bisiklet şehri Konya’ya yakışır bir park daha YELDA PARKI’NIN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Şehri imar ederken yeşil dokuyu da ihmal etmeyen Selçuklu Belediyesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımına devam ettiği Yelda Parkı’nda çalışmaları son hızla devam ettiriyor. Yelda Parkı tamamlandığında 6.1 kilometre uzunluğa sahip park bünyesinde ş
SELÇUKLU 2. EL PAZARI YENİ GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SELÇUKLU 2. EL PAZARI YENİ GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Selçuklu Belediyesi’nin sıfır atıkta örnek çalışmalarından olan ve zamanı Mayıs ayı itibariyle her ayın ilk Pazar günü olarak güncellenen Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü.
SİLLE KAPALI OTOPARK, KARMA YAPILAR VE MEYDAN DÜZENLEMESİ PROJESİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

SİLLE KAPALI OTOPARK, KARMA YAPILAR VE MEYDAN DÜZENLEMESİ PROJESİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi tarafından Sille Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesinin yapımı devam ediyor.