BAŞKAN ALTAY, “YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA ve PAYLAŞMAYI ESAS ALAN MEDENİYETİN MENSUBUYUZ”

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Millet olarak toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı esas alan köklü bir medeniyete mensubuz” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay mesajında şunları söyledi; “Kurban bayramı bu hasletlerin daha ön planda olduğu anlamlı günlerdendir. Bu müstesna günler daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bayramı fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalıyız. Kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bu mübarek vakitlerin İslam Coğrafyasına huzur getirmesini ve başta Myanmar olmak üzere tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum. Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin hacları mübarek olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”