ALTAY,“ŞEHRE KATMA DEĞER SAĞLIYORUZ”

05/10/2015
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi esnafıyla buluşmaya devam ediyor. Ak Parti Konya Milletvekilive MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ve Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde esnaftan 1 Kasım için destek istendi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor. Eski Sanayi esnaf ve çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Altay’a Ak Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu ve Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal eşlik etti. İlçeye yapılan yatırımlar ve belediye hizmetleri hakkında esnafa bilgi veren Başkan Altay,“Göreve başladığımız günden bu yana Selçuklu’yu yükseltmeye, şehre değer katacak hizmet ve projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bu hizmetleri üretirken hemşehrilerimizin güven ve desteğini her zaman yanımızda hissettik” dedi.
Ak Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ve Ak Parti Konya Milletvekili adayı Ömer Ünal da, yaklaşan 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. 1 Kasım seçimlerinin ülke için önemine dikkat çeken Babaoğlu ve Ünal, “Ülkenin yakaladığı istikrar, kalkınma ve büyüme hamlesi ancak Ak Parti’nin tek başına iktidarı ile sürdürülebilir” dedi.
7 Haziran sonrası ülkede istikrarın bozulmasına izin vermediklerini ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu,“ Bu süreci en iyi şekilde yürüttük. Şimdi de 1 Kasım için yeniden “Bismillah” dedik ve teşlikatımızın tüm kademeleri ile çalışmalara başladık. İnşallah 1 Kasım'da Ak Parti’nin tek başına iktidarı ile ülkemizde istikrar sürecek ve birlik ve beraberliğimiz korunmaya devam edecek” dedi.
Esnafımızdan Konyamızın evladı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na destek istiyoruz diyen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, “Konyalı olarak Başbakanımıza sahip çıkmamız ve Başbakanımzı Ankara’ya güçlü bir şekilde göndermemiz gerekiyor. Ülkede ekonomik istikrarın sağlanması için öncelikli olarak siyasi istikrarın olması gerekiyor. Siyasi istikrarın olmadığı ülkelerde büyüme ve kalkınmanın olması mümkün değil. Onun için bizlerin vereceğimiz desteklerle Ak Parti’yi yeniden tek başına iktidar yapmamız gerekiyor” dedi.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
