SELÇUKLU’DA “KİŞİSEL GELİŞİM VE MOTİVASYON” EĞİTİMİ
07/09/2015
Selçuklu Belediyesi, kurum içi eğitim faaliyetleri kapsamında zabıta ve güvenlik personeline “Kişisel Gelişim ve Motivasyon” eğitimi verdi. Toplamda 215 personelin katıldığı eğitimler iki hafta sürdü.
Selçuklu Belediyesi, kurum personeline yönelik yıl içinde farklı eğitim programları düzenlenmeye devam ediyor. Selçuklu Belediyesi ve Konya Belediyeler Birliği işbirliği ile Beyşehir’de zabıta ve güvenlik personeline yönelik “Kişisel Gelişim ve Motivasyon” eğitim programı düzenlendi. İki hafta süren eğitimlere, zabıta ve güvenlik personelleri 4 grup halinde katıldı.
“Kişisel Gelişim ve Motivasyon” eğitim programlarına Selçuk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Başak Solmaz, Doç. Dr. Mehmet Fidan, Doç. Dr. Aşina Gülerarslan, Yrd. Doç. Dr. Mete Kazaz ve Anadolu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erhan Eroğlu katıldı. “Etkili İletişim ve Hitabet Sanatı”, “Stres ve Öfke Kontrolü”,”Kurumsallaşma ve Aidiyet Duygusu”,“Takımdaşlık ve Grup Olabilmek”,“Toplumda Zabıta ve Güvenlik Algısı” konu başlıklarının ele alındığı eğitimlere 60’ı zabıta, 155’i güvenlik personeli olmak üzere toplam 215 personel katıldı.
Son Haberler
10/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Yapımı Devam Eden Yazır Mahalle Külliyesi’nde İncelemelerde Bulundu

07/12/2025
Selçuklu’nun Sembol Mekanlarında Şeb-İ Arûs Yoğunluğu Yaşanıyor

07/12/2025
"Go Selçuklu" İle Selçuklu'yu Keşfetme Zamanı

06/12/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Şeb-İ Arûs Mesajı

04/12/2025
Geleceğin Sanatçıları Selçuklu’da Yetişecek Yapımı Tamamlanan Güzel Sanatlar Lisesi Göz Kamaştırıyor
