“AİLEDE DEĞERLER EĞİTİMİ” SEMİNERİ

01/04/2015
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında Eğitim Uzmanı ve Düşünce Koçu Münir Arıkan tarafından “Ailede Değerler Eğitimi” konulu veli semineri gerçekleştirilecek.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında gerçekleştirilen öğretmen ve idareci seminerlerinin yanı sıra veli seminerleri de düzenliyor. Değerler eğitimi faaliyetlerine ailelerin daha aktif katılımını sağlamak amacıyla alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimler büyük ilgi görüyor. Düzenlenecek veli etkinliği kapsamında Eğitim Uzmanı ve Düşünce Koçu Münir Arıkan ailelerle buluşacak. 3 Nisan 2015 Cuma günü Dedeman Otel’de gerçekleşecek program saat 19.30’da başlayacak.
Katılımın ücretsiz olduğu “Ailede Değerler Eğitimi” konulu seminerde Arıkan, ailelere çocuk eğitiminde anne-babanın rolü, okul başarısında aile yaklaşımları ve değerler eğitimde ailenin önemi gibi konu başlıklarında paylaşımlarda bulunacak.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar farklı konukların katılımı ile etkinlikler devam edecek.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
