BAŞKAN ALTAY’DAN DİŞ HASTANESİ’NE İNCELEME
15/03/2015
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yazır Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tamamlandığında Konya’nın ilk diş hastanesi olacak tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Yazır Mahallesi’nde yapımı devam eden Konya’nın ilk diş hastanesinde sona yaklaşıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden tesiste incelmelerde bulundu. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Teker ve Kalite Yönetim Direktörü Dt. Esra Tokman Aslı’nın da eşlik ettiği ziyarette Altay, yetkililerden inşaat çalışmalarında ki son durumu hakkında bilgi aldı. Altay, “Konya’nın ilk diş hastanesi nüfus yoğunluğu olan Selçuklu’da önemli bir boşluğu dolduracak” dedi.
Konya’nın sağlık yatırımları ile her geçen gün önemli bir konuma geldiğini ifade eden Başkan Altay, “5 yataklı ve 60 diş ünite kapasiteli hastanemizde halkımıza diş ve diş hastalıkları konusunda her türlü hizmet üst düzeyde sunulacak. Selçuklu Belediyesi olarak böyle önemli bir projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl temelini attığımız tesis halkımıza kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.
Zemin, birinci ve ikinci kattan oluşan Diş Hastanesi’nde genel anestezi ünitesi, ameliyathane, sterilizasyon sistemi, tomografi, dijital panaromik, periapikal görüntüleme cihazları ve çocuk diş poliklinikleri yer alacak. Tesis bu yıl içinde hizmet vermeye başlayacak.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
