SELÇUKLU’YA AİLE SAĞLIĞI VE AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ KAZANDIRILIYOR

15/02/2015
Selçuklu Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’ne yapılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” için 18 Şubat 2015 Çarşamba günü ihale gerçekleştirilecek.
Konya’da ağız ve diş sağlığı alanında önemli bir boşluğu dolduracak olan Aile Sağlığı ve Aile Diş Sağlığı Merkezi Selçuklu’da yükselecek. Daha önce ilçeye halk sağlığı laboratuvarı, hastane polikliniği ve aile sağlığı merkezi olmak üzere nitelikli birçok tesisler kazandıran Selçuklu Belediyesi şimdi de içinde aile sağlığı merkezinin de yer alacağı Ağız-Diş Sağlığı Merkezi yapıyor. 1869 metrekare alan üzerine inşa edilecek merkez Dumlupınar Mahallesi’ne inşa edilecek.
Bodrum, zemin ve 1.kattan oluşacak merkez için 18 Şubat 2015 Çarşamba Günü ihale gerçekleştirilecek. Merkezde 10 ünite Aile Sağlığı Merkezi ve farklı 10 kısımdan oluşan Diş Sağlığı ünitesi bulunacak.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
