ALTAY, “DEĞERLİ TOPLUMUN YOLU DEĞERLER EĞİTİMİNDEN GEÇİYOR”
09/02/2015
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP)’de yarıyıl değerlendirme toplantısı yapıldı. SEDEP kapsamında ilk dönemde yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda ikinci dönemde gerçekleştirilecek etkinlik ve faaliyetler de masaya yatırıldı.
Selçuklu’ nun eğitime değer katan projesi Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) ikinci yarı döneme hazır. Eğitim dönemi sonuna kadar öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik birçok etkinliğe imza atacak proje için etkinlik takviminin netleştirildiği değerlendirme toplantısı, Selçuklu Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığındaki toplantıya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Şube Müdürleri, Değerler Eğitimi Proje Koordinatörleri katıldı. Toplantıda SEDEP Proje Koordinatörü Murat Kılıç tarafından proje etkinliklerini anlatan slayt sunum gerçekleştirildi.
Sedep Etkinliklerle Zenginleşiyor
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP’in 3’üncü yılında tüm Selçuklu’da başarı ile uygulanmaya devam ettiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “8 temel değer ışığında çocuklarımızı mevcut eğitim sisteminin yanında değerler konusunda da eğitmeye çalışıyoruz. Projenin bilinirliliğini daha da arttırmak ve çocuklarımızda değerler bilincinin oluşması için birçok etkinlik gerçekleştirdiğimiz başarılı bir yarı dönemi geride bıraktık. Anlattığımız değerlerin çocuklarımız ve ailelerimiz tarafından sahiplenilmiş olması geleceğin değerli toplumunu oluşturma adına bizleri ümitlendiriyor. İnşallah ikinci yarı dönemde de birçok etkinliğe imza atacağız. Projeye emek veren paydaşlarımıza teşekkür ediyor, ikinci yarı dönemin öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Projeye olan olumlu geri dönüşlerden dolayı mutlu oldukları ifade eden Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar,“ Bu sene üçüncü yılına giren Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’nde ilk dönemi ve ikinci dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirme imkanı bulduk. Sabır, doğruluk, sorumluluk ve yardımseverlik değerlerinin anlatılacağı ikinci yarı dönemde gerçekleştireceğimiz etkinlikler projeye değer katmaya devam edecek” dedi.
Son Haberler
17/08/2025
SELÇUKLU BELEDİYESİ “ŞEHRİMİ TANIYORUM” PROJESİ İLE YAŞLILARI AĞIRLADI
15/08/2025
Selçuklu’da Cuma Bereketi Sürüyor
15/08/2025
Türkiye’de Örnek Olacak Tesisler Basın Mensuplarına Tanıtıldı Eğitime ve spora değer katacak yatırımlara Selçuklu imzası
14/08/2025
Başkan Pekyatırmacı Göreve Yeni Başlayan Personel İle Buluştu
13/08/2025
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Selçuklu’da Gerçekleştirildi