Başkan Pekyatırmacı Şeker Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

07/11/2025
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Şeker Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu’da Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Şeker Mahallesi oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşların Cumasını tebrik ederek gelen talep ve önerileri dinledi.
Başkan Pekyatırmacı’ya, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı, Selçuklu Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı “Selçuklu’da katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini hayata geçiriyoruz”
Cuma Buluşmaları’nın birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Namaz sonrası bir araya geldiğimiz hemşehrilerimize mahallelerimize kazandırdığımız yatırım ve hizmetleri yerinde anlatıyor, onlardan gelen istek ve önerileri dinleme imkanı buluyoruz. Bu buluşmalar hizmetlerin daha etkin ve hızlı bir şekilde mahallelerimizde ulaştırılması noktasında önemli bir köprü görevi görüyor. Mahallelerimizde yürüttüğümüz altyapı, eğitim, sağlık, spor ve kültür projeleri; ortak akıl ve istişare anlayışıyla hayata geçiyor. Bu çerçevede Selçuklu’da katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini hayata geçiriyoruz. Amacımız, her bir mahallemizin yaşam kalitesini daha da yükseltmek ve hemşehrilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye taşımak” dedi.
Son Haberler
06/11/2025
Selçuklu Belediyesi’nden örnek proje Selçuklu’da Çocuklara Sıfır Atık Bilinci Tiyatro İle Kazandırılıyor

04/11/2025
Selçuklu Gençlik Merkezi’ne Ziyaret Başkan Pekyatırmacı Gençlerle Buluştu

03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi
