SEDEP İLE HER YER YAKIN
02/12/2014
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP kapsamında düzenlenen “Yalnız Değilsiniz” etkinliği çerçevesinde Mustafa Fevzi Serin İlkokulu öğrencileri, Sızma Alparslan İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.
Birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyerek keyifli dakikalar geçiren öğrencilerin bu güzel günün de SEDEP’ in proje paydaşları da öğrencileri yalnız bırakmadı.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP), farklı etkinlik ve projelerle değerleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Özellikle temel eğitimdeki öğrencilerin değerleri en iyi şekilde özümsemesini amaç edinen proje çarpıcı etkinliklerle devam ediyor. Saygı değeri kapsamında düzenlenen “Yalnız Değilsiniz” etkinliği kapsamında Selçuklu merkez Mustafa Serin İlkokulu’ndan gelen öğrenciler Sızma Alparslan İlkokulu’nda eğitim gören arkadaşlarını ziyaret etti. Mesafelerin birlikteliğe engel oluşturmadığını gösteren ve çeşitli aktiviteler gerçekleştiren öğrenciler birlik, beraberlik ve paylaşıma vurgu yaptılar.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da gerçekleşen bu anlamlı günde öğrencileri yalnız bırakmadılar. Burada çeşitli etkinlikler gerçekleştiren öğrencilerle birlikte yapılan etkinliklere katılan Altay, Şeker ve Kayacılar çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Etkinliğin sonunda iki okulun öğrencileri protokol üyeleriyle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.
SEDEP, Öğrencilerimizi Kaynaştırıyor
SEDEP etkinliklerinin devam ettiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ Bugün, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçemize bağlanan Sızma Mahallesi’ndeyiz. Merkezde Mustafa Fevzi Serin İlköğretim Okulu’ndan gelen çocuklarımız burada SEDEP etkinliğine katıldılar ve birlikte etkinlikler düzenlediler. Böylece çocuklarımız arasında bir kaynaşma meydana geldi. İnşallah bu dostlukları artarak devam eder. Ev sahipliğinden dolayı Sızma Okulumuza teşekkür ediyoruz” dedi.
Gençler,“Sedep’in Kıymetini Bilin”
SEDEP ile değerlerin öğrencilere anlatılmaya devam ettiğini ifade eden Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker,“ Çocuklarımızın değerlerimizi öğrenmelerinden dolayı mutluyuz. Bugün de Sızma da çocuklarımız başarılı bir şekilde etkinliklerini gerçekleştirdiler. SEDEP’in Selçuklu İlçesi’nde tüm okullarda gayet başarı bir şekilde uygulanmasında başta Selçuklu Belediyemiz olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları bizleri mutlu ediyor. Böyle bir projede paydaş olduğumuz için kendimizi şanslı addediyoruz. Değerler eğitiminin gelecek yıllarda da inşallah devamını bekliyoruz. Ben gençler adına seviniyorum ve diyorum ki keşke bizim zamanımızda da böyle değerler eğitimi olsaydı. SEDEP’in kıymetini bilin gençler diyoruz” dedi.
SEDEP İlçemizin Her Noktasında Başarıyla Uygulanıyor
SEDEP’in Selçuklu’da 3 yıldır başarıyla uygulanmaya devam eden bir proje olduğunu ifade eden Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar,“Medeniyetimizin ve kültürümüzün özünü teşkil eden değerlerimizin genç nesiller tarafından özümsenmesi ve onların geleceğe aktarılmasınıönemsiyoruz. Bu ay da saygı ayı ve bu değer çerçevesinde birçok etkinlik yapıldı. Geçenlerde özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimiz için “Yalnız Değilsiniz” etkinliği yapmıştık. Bugün de kırsalda eğitim gören öğrencilerimizin yanında olduğumuzu göstermek adına “Yalnız Değilsiniz” etkinliğini burada gerçekleştirdik. Bu projenin paydaşı olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda ilçemizde devam etmesini ümit ediyoruz” dedi.
Son Haberler
16/06/2025
Sille Tabiat Okulu’nda Mezuniyet Heyecanı Yaşandı
16/06/2025
“Zeki Müren Şarkıları” Konseri Yoğun İlgi Gördü Selçuklu’da Sanat Akademisi Sanatseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
15/06/2025
Selçuklu Belediyesi Eğitimin de En Büyük Destekçisi Ahmet Çalık Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Sahası’nın Yapımı Tamamlandı
12/06/2025
Selçuklu Sanat Akademisi Müziğin Unutulmaz İsimlerinin Eserlerini Seslendirecek Selçuklu’da Nostalji Rüzgarı Esecek
10/06/2025
Selçuklu’nun Sembol Mekanları Ziyaretçi Akınına Uğradı