SELÇUKLU’DA “DİŞ DOSTU” ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

24/11/2014
Konya Diş Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Selçuklu Belediyesi’nin katkıları gerçekleştirilen “Diş Dostu” etkinlikleri başladı. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle devam edecek etkinlikler süresince vatandaşlar cumartesi ve pazar günleri kurulan stantlarda ücretsiz diş muayenesi yaptırabilecek.
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleşen “Diş Dostu” etkinlikleri başladı. Konya Diş Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Selçuklu Belediyesi’nin de katkı sağladığı etkinlikler kapsamında vatandaşlar ağız ve diş sağlığını bozan faktörlerin insan sağlığına etkileri ve sağlıklı bir yaşam için diş temizliği konularında bilgilendirilecek.
Kule City ve Real Alışveriş Merkezlerinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda diş doktorları tarafından ücretsiz diş muayenesi yapılırken ayrıca vatandaşlar tanıtıcı broşürlerle de bilgilendiriliyor. Programda ağız ve diş sağlığının önemini anlatan çeşitli aktiviteler yapılırken çocuklara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Palyaçolar eşliğinde oynadıkları oyunlarla keyifli bir gün geçiren çocuklar düzenlenen yarışmalarla da birçok hediye kazandı.
Ağız ve diş sağlığının önemi hakkında vatandaşların farklı aktivitelerle bilgilendirildiği etkinlik, 29 Kasım Cumartesi günü 12.00-17.00 saatleri arasında Kent Plaza AVM’de gerçekleşecek.
Son Haberler
04/11/2025
Selçuklu Gençlik Merkezi’ne Ziyaret Başkan Pekyatırmacı Gençlerle Buluştu

03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı
