BAŞKAN PEKYATIRMACI VATANDAŞLARIN KANDİL BEREKETİNE ORTAK OLDU

03/01/2025
Selçuklu’da kandil geleneği sürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Merkez Camii’nde düzenlenen Regaip Kandili programında vatandaşlarla bir araya gelerek onların kandil coşkusuna ortak oldu. Başkan Pekyatırmacı namazın ardından vatandaşların kandilini tebrik etti.
Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı da eşlik etti.
“Hemşehrilerimizle birlikte Regaip Kandili bereketine ortak olduk”
Böyle mübarek gecelerin tüm duaların kabul olmasına vesile olan manevi iklimler olduğuna vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Belediye olarak devam ettirdiğimiz ve hemşehrilerimizle gönül birliği yaptığımız kandil buluşmaları geleneğimizi sürdürüyoruz. Selçuklu’nun birlik ve beraberliğini pekiştiren ve hemşehrilerimizle hasbihal ettiğimiz bu programlarımız ortak akılla Selçuklu’yu geleceğe taşımamıza da vesile oluyor. Bu minvalde Selçuklu Merkez Camimizde tüm hemşehrilerimizle birlikte dua ettik ve edilen güzel dualara amin dedik. Yine bu manevi gecede İsrail’in zulmüne maruz kalan Gazzeli kardeşlerimiz için de dua ettik. İnşallah tez zamanda bu insanlık trajedisinin de sona ermesini temenni ediyoruz. Rabbim ülkemize ve İslam alemine birlik, beraberlik ve huzur versin. Kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.
Son Haberler
20/04/2026
Selçuklu Balkan Gençlik Akademisi Başladı

19/04/2026
Başkan Pekyatırmacı: “İstişareler Hizmet Kalitemizi Artırıyor”

13/04/2026
Selçuklu’dan Okuma Kültürüne Anlamlı Katkı Selçuklu’da “Okur-Yazar Buluşmaları” 4. Kez Öğrenci ve Yazarları Bir Araya Getiriyor

07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış

07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı
