VALİ AKIN’DAN BAŞKAN PEKYATIRMACI’YA ZİYARET
15/10/2024
Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Konya’ya atanarak görevine başlayan Vali İbrahim Akın, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Ziyarette Vali Akın ve Başkan Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu’da yapılan belediye çalışmaları ile devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Vali Akın, bütün kurumlarla uyum içerisinde çalışacaklarını ifade ederek Konya için en iyi hizmeti sunmak için gayret edeceklerini söyledi.
Başkan Pekyatırmacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak akılla şehri daha ileriye taşımak için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Pekyatırmacı ziyaret sonunda Vali Akın’a İpek Yolu Konakları eserini ve Selçuklu’nun sembolü olan çift başlı kartal eserini takdim etti.
Son Haberler
17/08/2025
SELÇUKLU BELEDİYESİ “ŞEHRİMİ TANIYORUM” PROJESİ İLE YAŞLILARI AĞIRLADI
15/08/2025
Selçuklu’da Cuma Bereketi Sürüyor
15/08/2025
Türkiye’de Örnek Olacak Tesisler Basın Mensuplarına Tanıtıldı Eğitime ve spora değer katacak yatırımlara Selçuklu imzası
14/08/2025
Başkan Pekyatırmacı Göreve Yeni Başlayan Personel İle Buluştu
13/08/2025
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Selçuklu’da Gerçekleştirildi