BAŞKAN ALTAY, “ŞEHRİMİZ ve ÜLKEMİZ HER ALANDA EN ÜST DÜZEYE YÜKSELECEK”

28/10/2014
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhuriyet Bayramının 91. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
“Cumhuriyet'in ilanının 91. yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlatılan Milli Mücadele, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülmüş ve tüm güçlüklere karşın eşine az rastlanır bir zafer kazanılarak 29 Ekim 1923'te, kahramanlıklarla dolu milletimizin şanlı tarihi, Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır"dedi.
Altay, “Cumhuriyetin kurulmasında gayret gösterenler, en olumsuz koşulları aşarak bağımsızlık ruhu ile ülkenin en ileri düzeye ulaşmasını hedeflemişlerdir. Bizler de bu hedef doğrultusunda gayret göstermekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına odaklanan tüm Türkiye gibi belediyemizde 2023 için perspektif çizmiştir. Cumhuriyeti bize emanet edenlere; ortaya koyacağımız başarılı çalışmalar ile şehrimizi ve ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselterek layık olmaya gayret gösteriyoruz. Halkın gücüyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni, halk ile birlikte çalışarak aydınlık bir geleceğe taşıyacağız.
Bu duygularla tarih boyunca ve günümüzde bu topraklar uğruna şehit olanlara minnet duygularımızı sunar, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım” dedi.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
