Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
İmar Durum Sorgulama
Arama Sonuçları
SİLLE KAPALI OTOPARK, KARMA YAPILAR VE MEYDAN DÜZENLEMESİ PROJESİ YAPIMI DEVAM EDİYOR
05/05/2024
Selçuklu Belediyesi tarafından Sille Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesinin yapımı devam ediyor.
Selçuklu Belediyesi tarafından, Sille Mahallesi’nde tarihe vefa kapsamında bölgenin tarihi yapısını koruyarak hayata geçirilecek olan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesinin yapım çalışmaları devam ediyor.
2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesi 35 adet konut, 24 adet ticari donatı, 9 adet sosyal ve kültürel donatı, 1 adet belediye hizmet binası, 1 adet sağlık tesisi, 1 adet trafo, 200 araç kapasiteli kapalı otopark ve 4.734 m2 yeşil alan çalışmasından oluşuyor.
Başkan Pekyatırmacı, “Sille, Konya’nın cazibe merkezi haline geldi”
Selçuklu Belediyesi’nin binlerce yıllık tarihi mirası yeniden canlandırmak ve Sille’yi Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek için uzun yıllardır geniş kapsamlı çalışmalar yürüttüğünü ifaden eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “İlçemize değer katacak yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çalışma alanımız içerisinde tarihi ve kültürel değerleriyle Sille önemli yer tutuyor. Çünkü Sille bizim gözbebeğimiz ve buradaki turizmin gelişmesi noktasında hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi projesi ile bölgemizde bulunan tarihi ve kültürel değerlerimizi korumak ve en güzel şekilde geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde Sille, Konya’nın cazibe merkezi haline geldi ve gelmeye devam edecek. Sille başta olmak üzere ilçemizin her noktasında bulunan kültürel ve tarihi mirasımızı yeniden canlandırıp gelecek nesillere aktarmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Son Haberler
01/05/2025
HACIKAYMAK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN PEKYATIRMACI CEVAPLADI
30/04/2025
Başkan Pekyatırmacı Özel Sporcular Futsal Milli Takımı’nı Misafir Etti
28/04/2025
Selçuklu’da teknoloji heyecanı yaşanacak Selçuklu TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot Yarışması Ön başvuruları tamamlandı
27/04/2025
Başkan Pekyatırmacı çalışmaları yerinde inceledi KONYA’NIN ZİRVESİ GEVALE KALESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
25/04/2025
Başkan Özgökçen ve Başkan Pekyatırmacı Selçuklu’nun Vizyon Yatırımlarını Yerinde İnceledi