SELÇUKLU BELEDİYESİ “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA PROGRAMI” DÜZENLİYOR

17/03/2024
Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109.yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenliyor.
Şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayan ve canlılık katan Selçuklu Belediyesi yaptığı organizasyonlarla Konya’ya değer katmaya devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenecek olan “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma” programıyla ecdadın şanlı zaferi yad edilecek.
Selçuklu Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak sunulacak olan 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı, Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da gerçekleşecek.
Etkinlikte, “Zahid Bizi Tan Eyleme, Çanakkale İçinde, Tuna Nehri Akmam Diyor, Gitme Yemene, Sakarya, Şerife Bacı, Sarı Zeybek, Karacaoğlan, Vay Memet, Biz” adlı eserler icra edilecek. Eser aralarında günün anlam ve önemini belirten şiir, yazı ve canlandırmalar gerçekleşecek.
Selçuklu'da farklı yüzlerce etkinliğin gerçekleştiği en önemli merkez olan Selçuklu Kongre Merkezi önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 18 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan programa tüm vatandaşları davet etti.
Son Haberler
01/01/2026
BAŞKAN PEKYATIRMACI; “2025 YILINDA BELİRLEDİĞİMİZ TÜM YATIRIM HEDEFLERİMİZİ TAMAMLADIK”

31/12/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Dijital Dönüşüm Hamlesi: e-imar Yazılımı 2026’da Hizmete Giriyor

29/12/2025
Çocuklar 4 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu Şivlilik Çocuk Bayramı 450 Bin Kişilik Rekor Katılımla Sona Erdi

26/12/2025
102 Bin 417 Misafir Selçuklu Kongre Merkezi’ne Akın Etti Şivlilik Çocuk Bayramı Rekor Katılımla Başladı

26/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Regaip Kandili Münasebetiyle Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
