SELÇUKLU’DA CUMA BULUŞMALARI SÜRÜYOR

09/02/2024
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını Otogar Zeki Altındağ Cami’inde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla görüştü.
Selçuklu’da her hafta ilçenin farklı bir noktasında gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinlediği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Yazır Mahallesi Otogar Zeki Altındağ Camii oldu. Başkan Pekyatırmacı namazın ardından mahalle sakinleri ve esnafla görüştü.
Cuma Buluşmalarında Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı,“Cuma Buluşmaları hizmet planlamasına katkı sağlıyor”
Selçuklu’da Cuma Buluşmalarına ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma gününün bereketinin farklı mahallelerde hemşehrilerimizle yaşamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalar ilçemizin her noktasındaki ihtiyaçların ve taleplerin değerlendirilmesi, mahallelere yapılan eserlerin ve yapılacak çalışmaların anlatılması noktasında büyük önem arz ediyor. Bu buluşma vesilesi ile hemşehrilerimizden, muhtarlarımızdan ve esnaflarımızdan gelen talep ve önerileri dinliyor, planlamalarımızı o doğrultuda oluşturuyoruz. Hizmetlerin planlanması, uygulanması ve sürdürülebilirliği noktasında işbirliği halinde olduğumuz çalışma arkadaşlarıma, paydaş kurumlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizle yeni dönemde de Selçuklu’ya değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Son Haberler
01/01/2026
BAŞKAN PEKYATIRMACI; “2025 YILINDA BELİRLEDİĞİMİZ TÜM YATIRIM HEDEFLERİMİZİ TAMAMLADIK”

31/12/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Dijital Dönüşüm Hamlesi: e-imar Yazılımı 2026’da Hizmete Giriyor

29/12/2025
Çocuklar 4 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu Şivlilik Çocuk Bayramı 450 Bin Kişilik Rekor Katılımla Sona Erdi

26/12/2025
102 Bin 417 Misafir Selçuklu Kongre Merkezi’ne Akın Etti Şivlilik Çocuk Bayramı Rekor Katılımla Başladı

26/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Regaip Kandili Münasebetiyle Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
