BAŞKAN PEKYATIRMACI,“HİZMET TEMPOMUZU ARTTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

09/06/2023
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi Yenikent Zeki Altındağ Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu Belediyesi’nin örnek faaliyetlerinden bir tanesi olan “Cuma Buluşmaları” her hafta ilçenin farklı bir noktasında vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu haftaki Cuma programının adresi Yazır Mahallesi Yenikent Zeki Altındağ Camii oldu.
Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı, “Yazır Mahallemize yeni bir eser kazandırıyoruz”
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatıyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespit ediyoruz. Bu buluşmalar kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile oluyor” dedi.
Selçuklu halkına altyapıdan, sağlığa, eğitimden, spora kadar çok geniş bir yelpazade hizmet vermeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,“Yaz dönemine girmeye hazırlandığımız şu günlerde tempomuz artmaya devam ediyor. Yapımı devam eden tesislerimizde çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde sürdürürken, yapımı tamamlanan birçok tesis için de açılış planlaması yapıyoruz. Bunun yanında ilçemize yeni eserler kazandırmak için de planlamalarımıza devam ediyoruz. Hafta başında İl Sağlık Müdürlüğümüz ile “Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi”nin işbirliği protokolü imzaladık. İnşallah kısa süre içinde yapımına başlamayı planladığımız sağlık tesisi çok güzel ve toplumun her kesiminde insanımızın hizmet alacağı kapsamlı bir eser olacak ve Yazır Mahallemize değer katacak.” Şeklinde konuştu.
Son Haberler
01/01/2026
BAŞKAN PEKYATIRMACI; “2025 YILINDA BELİRLEDİĞİMİZ TÜM YATIRIM HEDEFLERİMİZİ TAMAMLADIK”

31/12/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Dijital Dönüşüm Hamlesi: e-imar Yazılımı 2026’da Hizmete Giriyor

29/12/2025
Çocuklar 4 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu Şivlilik Çocuk Bayramı 450 Bin Kişilik Rekor Katılımla Sona Erdi

26/12/2025
102 Bin 417 Misafir Selçuklu Kongre Merkezi’ne Akın Etti Şivlilik Çocuk Bayramı Rekor Katılımla Başladı

26/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Regaip Kandili Münasebetiyle Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
