SELÇUKLU’DA TERAVİH BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

03/04/2023
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Teravih Buluşmaları” kapsamında Yazır Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde vatandaşlarla buluştu.
Selçuklu’da Ramazan Ayı’nın manevi coşkusunun yaşandığı “Teravih Buluşmaları” Yazır Mahallesi ile devam etti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ile birlikte Yıldırım Beyazıt Camii’inde kılınan teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Pekyatırmacı, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Pekyatırmacı’ya Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan da eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı,“Ramazan Ayı’nın güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz”
Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en güzel örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günlerdir. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan da Konyalıların Ramazan Ayını tebrik ederek Ramazan Bayramına kavuşma temennisinde bulundu.
Son Haberler
04/11/2025
Selçuklu Gençlik Merkezi’ne Ziyaret Başkan Pekyatırmacı Gençlerle Buluştu

03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı
