BAŞKAN ALTAY, “GAZZE İÇİN DUA BEKLİYORUZ”

22/07/2014
Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gazze’ de vahşice katliam yapan İsrail’i kınadıklarını belirterek, İslam dünyasının birlik ve beraberliği için bu gece dua edilmesini istedi.
“Ülkemizde Ramazan ayını huzur içerisinde geçirdik. Bayramın habercisi, Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başladığı Kadir Gecesine de kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Altay, “Ancak İslam dünyasında yaşanan olumsuz gelişmeler ve İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam nedeniyle içimiz buruk. İslam ülkelerinde ve toplumlarında birlik ve beraberliğin sağlanması için dua ediyoruz” dedi.
Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır diyen Başkan Altay, “Bu nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşehrilik ruhumuzu bu gece de daha da artırmalıyız. Dualarımızda dünyanın birçok yerinde acıya, zulme ve yokluğa maruz kalmış Müslüman kardeşlerimizi de unutmamak gerekiyor. Filistin, Musul Kerkük, Kırım, Doğu Türkistan’da Müslüman oldukları için zulüm gören kardeşlerimize de bu gece edeceğimiz dualarda yer verelim.
Tüm hemşehrilerimizin Mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gece olmasını diliyorum” dedi.
Son Haberler
01/01/2026
BAŞKAN PEKYATIRMACI; “2025 YILINDA BELİRLEDİĞİMİZ TÜM YATIRIM HEDEFLERİMİZİ TAMAMLADIK”

31/12/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Dijital Dönüşüm Hamlesi: e-imar Yazılımı 2026’da Hizmete Giriyor

29/12/2025
Çocuklar 4 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu Şivlilik Çocuk Bayramı 450 Bin Kişilik Rekor Katılımla Sona Erdi

26/12/2025
102 Bin 417 Misafir Selçuklu Kongre Merkezi’ne Akın Etti Şivlilik Çocuk Bayramı Rekor Katılımla Başladı

26/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Regaip Kandili Münasebetiyle Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
