SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

07/12/2021
Konyaspor-Yeni Malatyaspor maçına davet edilen görme engellilere Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri maçı anlatarak önemli bir farkındalığa imza attı.
Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri yürüten ve bu çalışmalarla ses getiren Selçuklu Gençlik Meclisi Konyaspor-Yeni Malatyaspor maçında konuk edilen görme engelli vatandaşlara maçın tamamını anlatarak gönülleri fethetti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın da bir görme engelliye maçı anlatması renkli anlara sahne oldu.
Selçuklu Gençlik Meclisinin toplumun her kesimine duyarlı olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Bugün burada gençlerimizle birlikte anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Ligde başarı ivmesini devam ettiren Konyasporumuzun maçını görme engelli hemşehrilerimize anlattık. Ben maçı anlatmaktan büyük bir keyif duydum ve böylesine anlamlı bir faaliyete imza atan Selçuklu Gençlik Meclisimizi de tebrik ediyorum. Gençlerimiz üniversitede okuyor ancak etraflarında olan bitenden haberdarlar ve sosyal sorumluluk çalışmalarının da başını çekiyorlar. Burada yaptığımız bu maç anlatımının önemli bir farkındalık oluşturacaktır. Buna benzer çalışmalarımızı yine farklı platformlarda da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Maçın görme engelli vatandaşlara anlatıldığı anlar sosyal medyada gündem olarak büyük beğeni aldı.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
