SELÇUKLU’DA CAMİ AVLULARI YEŞİLE BÜRÜNDÜ

10/11/2021
Selçuklu Belediyesi, Selçuklu’da bulunan camilerin çevre düzenlemesini gerçekleştirerek cami alanlarını güzelleştiriyor. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan camilerin çevresinde çalışmalarını sürdürüyor. 2021 yılında ekipler 5 camide parke bordür çalışmalarının yanı sıra yeşillendirme çalışmaları da gerçekleştirdi.
Selçuklu'da bulunan Kılıçarslan Mahallesi Veysel Karani Cami, Sancak Mahallesi Hacı Yusuf Özönder Cami, Hanaybaşı Mahallesi Mescidi Kuba Cami, Dumlupınar Mahallesi Hatice Hanım Cami'nde ekipler çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Aynı zamanda Bedir Mahallesi'nde bulunan Uhud Cami'nde de çalışmalar yıl içerisinde tamamlanıp hizmete sunulması planlanıyor. 5 camide yapılan çevre düzenlemesi ile 13 bin 35 metrekare alan düzenlenerek yeşil dokuya kazandırıldı.
Başkan Pekyatırmacı: "Çevre düzenlemesi ile camilerimiz daha da güzelleşiyor"
Cami çevrelerinde yapılan çalışmayla camilerin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; "Selçuklu Belediyesi olarak hemşehrilerimizin ihtiyaçları noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları için yeni yaptığımız tesislerin yanında çevre düzenlemelerini de yapıyoruz. Bu anlamda camilerimizin parke-bordür ve yeşillendirme çalışmalarını yaparak 5 camimizde çalışmaları tamamladık. İnşallah yıl sonuna kadar bu çalışmaları sürdürerek daha fazla camimizi güzelleştirmeye çalışacağız." dedi.
Son Haberler
11/01/2026
Tarihi Sille Mahallesi Konya Turizmin Gözdesi Binlerce Yıllık Mirasın İzinde: Sille Müzeleri Ziyaretçi Akınına Uğruyor

09/01/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

05/01/2026
Selçuklu’da 2026 Yılının İlk 2. El Pazarı Yeniden Vatandaşlarla Buluştu

04/01/2026
Konya’nın Turizm Yıldızı: Konya Tropikal Kelebek Bahçesi 2025’te 603 Bin, Toplamda 4 Milyon 136 Bin 888 Ziyaretçiyi Ağırladı

01/01/2026
Başkan Pekyatırmacı; “2025 Yılında Belirlediğimiz Tüm Yatırım Hedeflerimizi Tamamladık”
