SELÇUKLU BELEDİYESİ`NDEN İSTİHDAMA TAM DESTEK
18/01/2021
Selçuklu Belediyesi, Toplum Yararına Program ( TYP ) kapsamında 100 personele istihdam sağladı.
Toplum Yararına Program ( TYP ) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilatlarında çalışan personeller COVID-19 salgını sürecinde, Kaymakamlık OLUR'u ile Selçuklu Belediyesi bünyesinde görevlendirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen 100 personel ilçe mahallelerinde genel temizlik çalışması yapıyor.
Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre; "Bu güne kadar; Şeyh Şamil, Cumhuriyet, Binkonutlar, Malazgirt, Dumlupınar, Sakarya, Hüsamettin Çelebi ve Aydınlık Evler Mahalleleri'nde tüm cadde ve sokakların genel temizlik çalışmasını yapan personeller program dahilinde ilçenin diğer mahallerinde de genel temizlik çalışması yapacak. Selçuklu Belediyesi, COVID 19 sürecinde sürdürdüğü başarılı çalışmalara TYP personeline de iş imkanı sağlayarak istihdama da katkı sundu."
Son Haberler
19/08/2025
2025 YKS VE LGS’de Derece Yapan İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi
18/08/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Şehir Estetiğine Katkı Sağlayacak Uygulama; Belediyeye Ait Tüm Totemler Kaldırılıyor
17/08/2025
Selçuklu Belediyesi “Şehrimi Tanıyorum” Projesi İle Yaşlıları Ağırladı
15/08/2025
Selçuklu’da Cuma Bereketi Sürüyor
15/08/2025
Türkiye’de Örnek Olacak Tesisler Basın Mensuplarına Tanıtıldı Eğitime ve spora değer katacak yatırımlara Selçuklu imzası