BAŞKAN PEKYATIRMACI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

23/11/2020
Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenlerin her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de fedakar ve özverili olarak mesleklerini icra ettiklerini belirten Başkan Pekyatırmacı mesajında, “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimize geleceğimizi emanet ediyoruz. Yurdumuzun dört bir yanında, zorlu şartların yanında pandemi ile de mücadele vererek büyük fedakarlıkla görevlerini ifa eden öğretmenlerimizin belediye olarak her fırsatta yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.
Selçuklu Belediyesi olarak eğitimin ve öğretmenlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Bizim için eğitim her zaman önceliktir. Selçuklumuzda 8 yıldır başarıyla uyguladığımız Selçuklu Değeler Eğitimi Programı (SEDEP) ile en önemli hedefimiz çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmektir. SEDEP'in bugün ulusal bir marka olmasında ve elde ettiği başarıda şüphesiz öğretmenlerimizin katkısı büyüktür. Bu nedenle tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum " dedi.
Eğitim öğretim sisteminin yapı taşları olan öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Öğretmenlerimiz Pandemi sürecinde de halka hizmet görevini sürdürdüler. Okulların kapalı olduğu bu süreçte uzaktan eğitimle öğrencilerine eğitim veren öğretmenlerimiz, gerek vefa ekipleriyle gerekse de bireysel çalışmalarıyla Türk Milletinin gönlünde taht kurmuştur. Bu vesile ile hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek olan bu manevi sorumluluğu en iyi şekilde taşıyarak görevlerini yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Son Haberler
11/01/2026
Tarihi Sille Mahallesi Konya Turizmin Gözdesi Binlerce Yıllık Mirasın İzinde: Sille Müzeleri Ziyaretçi Akınına Uğruyor

09/01/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

05/01/2026
Selçuklu’da 2026 Yılının İlk 2. El Pazarı Yeniden Vatandaşlarla Buluştu

04/01/2026
Konya’nın Turizm Yıldızı: Konya Tropikal Kelebek Bahçesi 2025’te 603 Bin, Toplamda 4 Milyon 136 Bin 888 Ziyaretçiyi Ağırladı

01/01/2026
Başkan Pekyatırmacı; “2025 Yılında Belirlediğimiz Tüm Yatırım Hedeflerimizi Tamamladık”
