Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
İmar Durum Sorgulama
Arama Sonuçları
İNTERNETTEN 6 TAKSİT
27/05/2014
Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatılarak; “Mükelleflerimiz 2 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası veznelerine, Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Binası’nda bulunan Selçuklu Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlar Vakıfbank (World Card), Türkiye İş Bankası (Maximum), Halkbank (Paraf Card), Ziraat Bankası (Maximum) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) kredi kartlarına 6 taksit, Garanti Bankası (Bonus) ve TEB (Bonus) kredi kartlarına ise 3 taksite kadar ödeme imkanından faydalanabilirler. Türkiye’nin her yerindeki postanelerden 474142 nolu posta çeki hesabına mükellef sicil numarası ve T.C kimlik numarası eklenerek ödeme yapılabileceği gibi, isteyen mükelleflerimiz e-belediyecilik uygulaması kapsamında internet üzerinden www.selcuklu.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile de ödeyebilirler. İnternet üzerinden yapılan ödemelerde Halkbank (Paraf Card) kredi kartına 6 taksit imkanı bulunuyor. Vatandaşlarımız tüm Türkiye’deki Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank şubelerinden komisyon ücreti ödemeden mükellef sicil numaraları ile ödeme yapabilirler.” denildi.
Atm ve İnternetten Vergi Ödeme Kolaylığı
Vergi ödemeleri için ATM ve internet bankacılığı uygulamasıyla mükelleflere kolaylıklar sağlandığına dikkat çekilen açıklamada, Halk Bankası, Ziraat Bankası ATM ve internet bankacılığı sisteminden de mükellef sicil numarası ile vergi ödenebileceği belirtildi. Sunulan hizmetlerle vatandaşların zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde ödeme yaptığı belirtilerek; “Geçmiş dönemlerde veznelerde oluşan uzun ödeme kuyrukları da artık oluşmuyor. Mükelleflerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri menfaatlerine olacaktır. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak.” denildi.
Selçuklu Belediyesi vezneleri 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri de vatandaşların vergilerini ödeyebilmeleri amacıyla hizmet verecek.
Son Haberler
30/04/2025
Başkan Pekyatırmacı Özel Sporcular Futsal Milli Takımı’nı Misafir Etti
28/04/2025
Selçuklu’da teknoloji heyecanı yaşanacak Selçuklu TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot Yarışması Ön başvuruları tamamlandı
27/04/2025
Başkan Pekyatırmacı çalışmaları yerinde inceledi KONYA’NIN ZİRVESİ GEVALE KALESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
25/04/2025
Başkan Özgökçen ve Başkan Pekyatırmacı Selçuklu’nun Vizyon Yatırımlarını Yerinde İnceledi
25/04/2025
Başkanlar Sille’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi Selçuklu’da Geleneksel Cuma Buluşmaları Sürüyor