BAŞKAN PEKYATIRMACI ÇOCUKLARA ŞİVLİLİK DAĞITTI

27/02/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediyenin hizmet binasına gelen çocuklara şivlilik torbası, şekerleme ve oyuncak dağıttı.
Kişisel sosyal medya hesaplarından çocukları şivlilik almaları için Selçuklu Belediyesi’ne davet eden Başkan Pekyatırmacı, sabahın erken saatlerde belediyeye gelen çocuklara şivlilik poşeti dağıttı. Şivliliğin Konya’da yaşatılan güzel bir gelenek olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, gelenek ve değerlerin yaşatılıp gelecek nesillere aktarılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti.
Pekyatırmacı, “Konyamızda üç ayların başladığı bu günde çocukları mutlu etmek için yapılan şivlilik yıllaradır süren bir gelenek. Bugün Konya sokaklarımızda ayrı bir coşku ve bereket yaşanıyor. Çocuklarımızın heyecan ve mutluluğu bizleri de mutlu ediyor ve üç aylar bereketimizi artırıyor. Üç aylarda da rabbim bütün Müslüman alemine birlik, bereket versin inşallah” dedi.
Çocuklar ise şivlilik etkinliklerinde mutlu olduklarını belirtti.
Son Haberler
30/06/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’ne Ziyaret

29/06/2026
Selçuklu’da Yaz Spor Okulları Başladı Türkiye'nin En Büyük ve En Kapsamlı Sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi Kapılarını Sporculara İlk Kez Açtı

29/06/2026
Selçuklu Belediyesi çocukları yine unutmadı Çocuklar Yaza Merhaba ve Karne Şenliği’nde Doyasıya Eğlendi

26/06/2026
Selçuklu Sanat Akademisi Haziran Ayında da Sanatseverlerden Tam Not Aldı

24/06/2026
Selçuklu’da Hafta Sonu Karne Şenliği İle Geçecek
