BAŞKAN PEKYATIRMACI; “YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA ve PAYLAŞMAYI ESAS ALAN MEDENİYETİN MENSUBUYUZ”

19/08/2018
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
“Millet olarak toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı esas alan köklü bir medeniyete mensubuz” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mesajında şunları söyledi; “Kurban bayramı bu hasletlerin daha ön planda olduğu anlamlı günlerdendir. Bu müstesna günler daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bayramı fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalıyız. Kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.
Bu mübarek vakitlerin İslam Coğrafyasına huzur getirmesini ve tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum. Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin hacları mübarek olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Başkan Pekyatırmacı mesajının sonunda Selçuklu Belediyesi tarafından vatandaşların Kurban Bayramını rahat bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla her türlü önlemin alındığını ve bayram süresince nöbetçi ekiplerin ve Acil Müdahale Ekibinin 24 saat görev başında olacağını sözlerine ekledi.
Son Haberler
11/01/2026
Tarihi Sille Mahallesi Konya Turizmin Gözdesi Binlerce Yıllık Mirasın İzinde: Sille Müzeleri Ziyaretçi Akınına Uğruyor

09/01/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

05/01/2026
Selçuklu’da 2026 Yılının İlk 2. El Pazarı Yeniden Vatandaşlarla Buluştu

04/01/2026
Konya’nın Turizm Yıldızı: Konya Tropikal Kelebek Bahçesi 2025’te 603 Bin, Toplamda 4 Milyon 136 Bin 888 Ziyaretçiyi Ağırladı

01/01/2026
Başkan Pekyatırmacı; “2025 Yılında Belirlediğimiz Tüm Yatırım Hedeflerimizi Tamamladık”
