BAŞKAN PEKYATIRMACI;

08/06/2018
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında, “Büyük bir heyecan ile karşıladığımız Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincini aynı anda yaşıyoruz. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesi'ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir. Kuran-ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlı” olduğu ifade edilen Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için vazgeçilmez bir fırsattır. O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşehrilik ruhumuzu bu gece de daha da arttırmalıyız” dedi.
Bu manevi gecede dünyanın birçok yerinde acıya, zulme ve yokluğa maruz kalmış Müslüman kardeşlerimizi de dua etmeliyiz diyen Başkan Pekyatırmacı, “Kadir Gecesi’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diliyorum. Hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Kadir Gecesini kutluyor, hep birlikte bayrama kavuşmayı diliyorum” dedi.
Son Haberler
22/04/2026
Başkan Pekyatırmacı: “Çocuklarımız Güçlü Türkiye’nin Mimarlarıdır”

20/04/2026
Selçuklu Balkan Gençlik Akademisi Başladı

19/04/2026
Başkan Pekyatırmacı: “İstişareler Hizmet Kalitemizi Artırıyor”

13/04/2026
Selçuklu’dan Okuma Kültürüne Anlamlı Katkı Selçuklu’da “Okur-Yazar Buluşmaları” 4. Kez Öğrenci ve Yazarları Bir Araya Getiriyor

07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış
