ALTAY, "ÜLKEMİZİN ve KONYAMIZIN PRESTİJİNE KATKI SAĞLIYORUZ"
03/11/2017
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Feritpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı’nı İmamoğlu Camii’nde kılan Başkan Altay namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Başkan Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Feritpaşa Mahallesi oldu. İmamoğlu Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi.
Programda Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Feritpaşa Mahalle Muhtarı Yaşar Barışık, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Feritpaşa Mahalle sakinleri namaz sonrası bir araya geldikleri Başkan Altay'a Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Aile Sağlığı Merkezi ve Nene Hatun Parkı'nda yapılan revize çalışmaları için teşekkür etti.
Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu’da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Selçuklu’nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi.
Selçuklu’ da yaşayan herkesin yaşam kalitesini arttırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Altay,"Vatandaşlarımızın sosyal hayat, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’ da yaşamalarını sağlamak için birçok projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımız için kütüphaneler ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için lokaller, sanayi çalışanlarımız için sosyal tesisler ürettik. Bütün bu çalışmaların yanı sıra Kelebekler Vadisi Parkı, Sille Baraj Park, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi ve son olarak geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açılışını gerçekleştirdiğimiz Selçuklu Kongre Merkezi gibi prestijli eserleri şehrimize kazandırdık. Bütün bu yatırımlar ülkemizin ve Konya'nın prestijine katkı sağlıyor" dedi.
Son Haberler
04/07/2025
Selçuklu’da Üret Türkiye Güçlensin KOP Seracılık Yaygınlaşıyor Projesi’ne Başvurular Başladı
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı Kılınçarslan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı,“Ormanlarımız Hepimizin Ortak Geleceği ve Onları Hep Birlikte Korumalıyız”
03/07/2025
Dünya Plastik Poşet Kullanmama Günü’nde anlamlı etkinlik Selçuklu Belediyesi Yeşil Atölye Plastik Poşet Kullanımına Dikkat Çekti
03/07/2025
Konya’nın en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu bu parkta Selçuklu’ya Çok Yakışacak Olan Yelda Park’ta Sona Gelindi