YAZIR`A ÇOK AMAÇLI MAHALLE KONAĞI
01/08/2017
Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi'ne kazandırılacak mahalle konağının yapımına başlandı.
Sosyal belediyecilik faaliyetleriyle Türkiye'de öncü olan Selçuklu Belediyesi, ilçeye yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Yazır Mahallesi'ne kazandırılacak mahalle konağının yapımına başlandı. Temel kazısı yapılan tesiste ekipler temel demiri döşemesi gerçekleştiriyor.
Vatandaşların her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebileceği bir yaşam alanı olacak olan Yazır Mahalle Konağı, 4 bin 199 m² inşaat alanına sahip olacak. Zemin, birinci ve ikinci kattan oluşacak mahalle konağının zemin katında emekli lokali, kapalı havuz, spor salonu, hamam, buhar odası, ılıklık, vitamin bar ve sauna, birinci katında erkek ve bayan fitness salonları, spor salonu ve soyunma odaları,sağlıklı yaşam alanı olarak planlanan ikinci katında ise çok amaçlı salon, mamografi odası, simear odası, diyetisyen odası, rezerv odaları yer alacak.
Yazır Mahalle Konağı 7 milyon 727 bin TL'ye mal olacak.
Selçuklu'da sosyal yatırımların ilçeye değer kattığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," İlçeye kazandırdığımız mahalle konakları ile vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve sportif hayatına katkı sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın tesislerimize olan yoğun ilgisi bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Yazır Mahallesi'nde imalatına başladığımız tesisimiz tamamlandığında mahallemize değer katacak" dedi.
Son Haberler
06/07/2025
SELÇUKLU BELEDİYESİ DEV SPOR KOMPLEKSİYLE TÜRK SPORUNA DEĞER KATACAK OLİMPİYAT SPORCULARI SELÇUKLU VİZYONUYLA YETİŞECEK
04/07/2025
Selçuklu’da Üret Türkiye Güçlensin KOP Seracılık Yaygınlaşıyor Projesi’ne Başvurular Başladı
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı Kılınçarslan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı,“Ormanlarımız Hepimizin Ortak Geleceği ve Onları Hep Birlikte Korumalıyız”
03/07/2025
Dünya Plastik Poşet Kullanmama Günü’nde anlamlı etkinlik Selçuklu Belediyesi Yeşil Atölye Plastik Poşet Kullanımına Dikkat Çekti