ALTAY, “BAŞARI GRAFİĞİMİZ YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK”
12/02/2014
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin
Üzülmez ile birlikte meslek odalarını ziyaret etti. Ak Parti İl ve İlçe Yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde İnşaat, Makine ve Harita Mühendisleri Odaları ziyaret edildi. Üzülmez ve Altay Konya ve Selçuklu’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Ak Partili belediyelerin uyum içerisinde Konya’yı geleceğe taşıyan projeler ürettiklerini söyleyen Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez,“ Yürütülen başarılı belediyecilik çalışmaları ile Konya’nın bir adım önde olduğunu söyleyerek yeni dönem de hizmetlerin başarıyla sürdürüleceğini söyledi.
Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarını ve kazananın Selçuklu olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“5 yıl içersinde Selçuklu birçok sıra dışı yatırımlar kazandı. Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi, Selçuklu Kanyon Park gibi hizmetlerin yanı sıra altyapı ve aslfat, temizlik, park bahçeler, kültür-sosyal hayat alanında önemli hizmetler gerçekleştirdik. Yeni dönemde de başarı ve hizmet grafiğimiz yükselmeye devam edecek” dedi.
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden oda başkanları da,“ Konya’nın her alanda marka şehir olması, geleceğe hazırlanması için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyleyerek Başkan Altay’a çalışmalarında başarı dilediler.
Son Haberler
03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı

28/10/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 29 Ekim Mesajı “Cumhuriyet En Büyük Zaferimizdir”
