ALTAY,“EVRENSEL DEĞERLERE SAHİP BİR TOPLUM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
02/02/2014
Sedep’te İlk Dönem Değerlendirildi
ALTAY,“EVRENSEL DEĞERLERE SAHİP BİR TOPLUM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP)’in dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Selçuklu Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, SEDEP kapsamında ilk dönemde yürütülen faaliyetler değerlendirilirken ikinci dönem gerçekleştirilecek etkinlik ve faaliyetler masaya yatırıldı.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’nin dönem sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 2013-2014 eğitim öğretim yılında yeni etkinlik ve faaliyetlerle eğitime değer katan SEDEP’in ilk dönem değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, DEKOK (Değerler Eğitimi Koordinasyon Kurulu) üyeleri katıldı. SEDEP kapsamında yürütülen etkinlik ve faaliyetlerin değerlendirildiği dönem sonu toplantısında, “Projeye Genel Bakış”, “Bütçe Özeti”, “Risk ve Sorun Geçmişi” ve “Sonuçlar ve Öneriler” başlıkları altında birçok konu masaya yatırıldı.
Belediye hizmeti olarak birçok iş ve hizmetin yapılabileceğini, ancak değerli bir toplum oluşturmanın çok zor olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi bizim en önemli projelerimizden biri. İlköğretimin birinci ve ikinci kademesinde bu projeyi Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarı ile yürütüyoruz. Okullarımızın yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Selçuklu Değerler Eğitimi (SEDEP)’de birinci dönem tamamlandı ve bununla ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda dört ay boyunca sahada yürütülen çalışmaları değerlendirirken gelecek yılın stratejileri de belirlendi.”dedi.
SEDEP Selçuklu’ya Değer Katıyor
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP ile Selçuklu’ya değer katmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Altay, Proje kapsamında ilk dönem okullarda öğretilen dört değerle ilgili 1 milyon 200 bin kitapçık dağıttık. Dönem sonunda 8 değerle ilgili 2,5 milyon’a yakın kitapçık dağıtılmış olacak. Özellikle velilerimizden, bu kitapların çocuklarımıza okunmasının sağlanması konusunda talepte bulunuyoruz. Proje destekçilerimiz Milli Eğitim Camiası, öğretmenlerimiz, müdürlerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi
SEDEP’i Etkinliklerle Zenginleştirdik
Projeye olan olumlu geri dönüşlerden dolayı mutlu oldukları söyleyen Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, “Bu sene ikinci yılına giren Selçuklu Değerler Eğitimi Projesinin dönem sonu değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizin daha aktif rol aldığı ve etkinlik ağırlıklı geçecek ikinci yarıyılında değerlendirildiği toplantıda çok güzel sonuçlar aldık. Projenin okullar dışında mahalleler ve tüm Selçuklu’da etkili olmasını istiyor ve düşünüyoruz” dedi.
Son Haberler
03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı

28/10/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 29 Ekim Mesajı “Cumhuriyet En Büyük Zaferimizdir”
