VALİ CANBOLAT’TAN ZİYARET

10/08/2016
Valiler Kararnamesi ile 13 Haziran 2016’da görevine başlayan Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a iade-i ziyarette bulundu.
Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Canbolat’ı makamında karşılayan Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi’nin mevcut durumu ve ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, “Konya, her geçen gün gelişen sanayisi ve genç nüfusu ile Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri. Tüm resmi kurum ve kuruluşlar, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek, ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşıyacağız. Sayın Valimiz Yakup Canbolat’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Konya’daki tüm yerel yönetimlerle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten Konya Valisi Yakup Canbolat, “Hz. Mevlana’nın şehri Konya’da görev yapmaktan ve bu şehre hizmet edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Konya’yı her alanda bir adım ileriye taşımanın gayret ve çabası içerisinde olacağız” dedi.
Ziyaretin sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valisi Yakup Canbolat’a çift cidarlı ibrik hediye etti.
Son Haberler
04/11/2025
Selçuklu Gençlik Merkezi’ne Ziyaret Başkan Pekyatırmacı Gençlerle Buluştu

03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı
