Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
İmar Durum Sorgulama
Arama Sonuçları
ALTAY,“BAYRAMI BURUK KARŞILIYORUZ”
01/07/2016
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu’da sorunsuz bir bayram için tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Başkan Altay,”Son dönemde yaşanan terör saldırıları nedeniyle bayramı buruk karşılıyoruz” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Altay mesajında, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Huzurun ve hoşgörünün başkenti Konya’da Ramazan ayını kardeşlik ve beraberlik duyguları içerisinde geçirdik. Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağları daha güçlü duygularla yaşadık. Konya’da ki hemşehrilemizle bu güzel duyguları yaşarken, son dönemde ülkemizin farklı noktalarında birlik ve beraberliğimize yönelik gerçekleşen saldırılar ile derinden yaralandık ve gerçekleşen bu hain saldırılar millet olarak bayramı buruk karşılamamıza neden oldu. Sevgi, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yaşanan terör saldırılarının biran önce son bulması, ülkemizde huzur ve kardeşlik ikliminin sürdürülmesi en büyük temennimizdir" dedi.
“Ramazan Bayramında uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret etmeli ve gönüllerini almak için bu günleri bir fırsat bilmeliyiz” diyen Başkan Altay,"Çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, dargınların barışmasına vesile kılmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Selçuklu’da Mesai Bayramda da Sürecek
Selçuklu halkının Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmesi için tüm ekiplerin aralıksız çalıştıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Hemşehrilerimizin bayramı rahat geçirmeleri için belediye hizmetlerimiz 24 saat devam edecektir. Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri günde üç vardiyada çalışmalarını sürdürecek, Fen İşleri Müdürlüğümüzce oluşturulan acil müdahale ekipleri de muhtemel gelişmelere karşı tedbirli olacaktır. Zabıta ekiplerimiz ise Ramazan ayı içinde olduğu gibi Bayram süresince denetim ve kontrollerine devam edecektir. Yine Tropikal Kelebek Bahçesi, Ramazan Bayramında şehir dışından gelecek misafirler düşünülerek Bayramın 2. ve 3. günü ziyarete açık olacak " dedi.
Bayram süresince, vatandaşların Selçuklu Belediyesine ait 444 99 19 numaralı telefona istek ve şikayetlerini görevlilere iletebilecekleri belirtildi.
Son Haberler
04/05/2025
SELÇUKLU ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ İLE FARKINDALIK OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
01/05/2025
HACIKAYMAK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN PEKYATIRMACI CEVAPLADI
30/04/2025
Başkan Pekyatırmacı Özel Sporcular Futsal Milli Takımı’nı Misafir Etti
28/04/2025
Selçuklu’da teknoloji heyecanı yaşanacak Selçuklu TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot Yarışması Ön başvuruları tamamlandı
27/04/2025
Başkan Pekyatırmacı çalışmaları yerinde inceledi KONYA’NIN ZİRVESİ GEVALE KALESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR