ALTAY,“RAMAZANDA DEĞERLERİMİZ YENİLENİYOR GÜÇLENİYOR”
27/06/2016
Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Altay, teravih buluşmaları kapsamında Sakarya, Bosna-Hersek, Nişantaşı ve Hanaybaşı Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayı ile birlikte gelenek hale getirdiği teravih buluşmalarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik ediyor.
Sakarya Mahallesi Şehitler Camii, Bosna-Hersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı, Nişantaşı Mahallesi Tevhide Anne Nişantaşı Yeşil Camii ve Hanaybaşı Mahallesi Camilerinde teravih sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay, “Ramazan ayında her fırsatta Teravih Buluşmaları ile bu ayın manevi iklimine uygun olarak hemşehrilerimiz ile birlikte oluyoruz. Farklı mahallelerde gerçekleştirdiğimiz buluşmalar ile Rahmet, mağfiret ve kardeşlik ayı Ramazan’ın güzelliklerini birlikte yaşıyoruz” dedi.
Ramazan’ın sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin güzel örneklerinin yaşandığı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günler olduğunu ifade eden Başkan Altay,“ Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan, Müslümanlar için bir kaynaşma, paylaşım, birliktelik ve hoşgörü günleridir. Zengin fakir ayrımı yapılmaksızın kurulan İftar sofraları ve teravihler ile taçlanan bu güzel günler ile maddi ve manevi sayısız güzellikler yaşıyoruz. Yaptığımız ibadetlerin mükafatının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayda bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimiz yenileniyor ve güçleniyor” dedi.
Ramazan’ın son günlerini yaşadığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve Kuran-ı Kerim’in indirildiği gece olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Altay,“ İnşallah aynı güzel duygularla tüm sevdiklerimizle beraber Ramazan Bayramına da kavuşmayı temenni ediyorum” dedi.
Son Haberler
04/07/2025
Selçuklu’da Üret Türkiye Güçlensin KOP Seracılık Yaygınlaşıyor Projesi’ne Başvurular Başladı
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı Kılınçarslan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı,“Ormanlarımız Hepimizin Ortak Geleceği ve Onları Hep Birlikte Korumalıyız”
03/07/2025
Dünya Plastik Poşet Kullanmama Günü’nde anlamlı etkinlik Selçuklu Belediyesi Yeşil Atölye Plastik Poşet Kullanımına Dikkat Çekti
03/07/2025
Konya’nın en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu bu parkta Selçuklu’ya Çok Yakışacak Olan Yelda Park’ta Sona Gelindi