“YAŞAYAN MİRAS” GELENEKSEL SERAMİK (ÇİNİ) YARIŞMASI

Aşağıdaki linkten “Yaşayan Miras” Geleneksel Seramik (Çini) Yarışmamıza başvuru yapabilirsiniz.

BEDİR SAĞLIK VE SOSYAL TESİSİ TAMAMLANIYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bedir Mahallesi’ne kazandırılacak olan ve içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi ve sosyal tesisin yer alacağı tesis inşaatında incelemelerde bulundu.
SELÇUKLU BELEDİYESİ’NDEN YAYIN HAYATINA BİR YENİ ESER DAHA

Selçuklu Belediyesi, Klasik Türk Musikisi’nin Osmanlı dönemindeki son büyük bestekarı kabul edilen Mehmet Zekai Dede Efendi’nin hayatı ve Musiki Külliyatı’nı anlatan eseri yayın hayatına kazandırdı.
Selçuklu Belediyesi’nden örnek bir tesis daha BOSNA SOSYAL TESİSİ DUALARLA AÇILDI

Selçuklu Belediyesi tarafından Bosna Hersek Mahallesi’ne kazandırılan Bosna Sosyal Tesisi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.