SOBE VE TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN TAM NOT ALDI

Türkiye Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere Konya’ya gelen birlik üyesi belediye başkanları KonyaTropikalKelebek Bahçesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim MerkeziSOBE’yi ziyaret etti.

Türkiye Belediyeler Birliği “Birlik Başkanları İstişare Toplantısı”  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya’da gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin  birliğe üye  Balıkesir,Bursa,Erzurum,Gaziantep,Kahramanmaraş,Kayseri,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları ile  Osmangazi ve Köprüköy ilçe belediye başkanları katıldı.

Belediye hizmetlerinin verimliliğinin arttırılması noktasında toplantılar gerçekleştirilen konuk belediye başkanları daha sonra şehrin sembol olan  tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Başkanların ziyaret yerleri arasında Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Konya  Tropikal  Kelebek Bahçesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi  SOBE de yer aldı. Her iki noktada incelemelerde bulunan heyet üyelerine sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Konya’nın turizm destinasyonları arasında yer alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve otizm alanında Türkiye’nin en kapsamlı merkezlerinden bir olan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi SOBE misafir heyetten tam not aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Üyesi belediye başkanlarını Konya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  konuk belediye başkanlarına günün anısına hediye takdiminde bulundu.