SELÇUKLU BELEDİYESİ FİKİR DESTEK PROGRAMINA BAŞVURULAR 26 ŞUBAT’A UZATILDI

Selçuklu Belediyesi tarafından 2021 yılında uygulanacak olan "Fikrin Varsa Adres Belli’’ temalı fikir destek programına başvurular 26 Şubattarihine kadar uzatıldı.

Selçuklu Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği şehrin ve ilçenin yaşam kalitesine katkı sağlayan her türlü fikrin "Fikrin Varsa Adres Belli" sloganıyla desteklendiği Fikir Destek Programı’na yoğun talep nedeniyle başvurular 26 Şubat tarihine uzatıldı.

2021 proje destek programı başvuru konuları  "İnovasyon", "Üretim-İstihdam", "Medeniyet-Kültür Sanat", "Sağlık" ve "Çevre- Şehir ve Estetik"  olmak üzere 5 ana başlıkta belirlendi. Belirlenen konu başlıklarından bir tanesini seçen proje sahipleri projelerini hazırlayıp belediyeye sunacak. Proje destek programı Selçuklu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından oluşturulan proje değerlendirme ekibi inceledikleri projeler arasından destek almaya hak kazanacak projeleri  belirleyecek.  11 Ocak'ta başlayan fikir destek programına son başvuru tarihi uzatılarak 26 Şubat 2021 olarak belirlendi.

Selçuklu sınırları içinde ikamet eden gerçek ve tüzel kişiler program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna, www.selcukludapekguzelseyler.com adresinden ulaşabilirler.