SELÇUKLU'NUN 2021 YILI BÜTÇESİ; 600 MİLYON TL

Selçuklu Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesi 600 milyon TL olarak kabul edildi. Ekim ayı meclis toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2021 yılının Selçuklu'da yatırım yılı olacağını ifade etti.

Selçuklu Belediyesi, Ekim ayı Meclis toplantısında 2021 yılı bütçesi görüşüldü. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın başkanlığında toplanan mecliste, 2021 yılı bütçesi 600 milyon TL olarak belirlendi.

Selçuklu Belediyesi meclis salonunda toplanan meclis üyeleri müdürlük bütçe kalemlerini tek tek görüşerek oyladı. 2021 bütçe kaleminde en büyük pay  90 milyon TL ile Kentsel Tasarım Müdürlüğüne ayrılırken, Tesisler Müdürlüğü'ne 69 milyon TL, Fen İşleri Müdürlüğü'ne 53 milyon TL, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne 52 milyon TL, Kent Tarihi ve Tanıtımı Müdürlüğü'ne de 40 milyon TL   bütçe  belirlendi. Bütçede 2021 yılında sermaye giderleri yaklaşık 215 milyon TL, mal ve hizmet alım giderleri ise 238 milyon TL olarak öngörüldü.

2021 yılı bütçesinin Selçuklu'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Pekyatırmacı, "2021 yılı bütçemizi % 100 oranında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl hem altyapı hem park bahçeler hem de diğer yatırımlar düzeyinde özellikle yatırımlarla dolu bir yıl olarak geçecek. Bu doğrultuda bütçemizin büyük bir kısmını yatırımlara ayırdık. Bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize bu bütçe ile en iyi hizmeti yapmanın gayreti içinde olacağız" dedi.