Hasret sona erdi TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ ZİYARETE AÇILDI

Covid 19 salgını sebebiyle önlem olarak kapatılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi yeni normale entegre olarak kapılarını ziyarete açtı

Konya’da şehrin cazibe merkezlerinden olan ve ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen Tropikal Kelebek Bahçesi tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid 19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında kapatılmıştı. Yeni normal sürecine adapte olarak tedbirlerini alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi 7 Temmuz itibariyle kapılarını ziyaretçilerine yeniden açtı.

Türkiye’nin ilk ve Avrupa’nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Covid 19 salgını nedeniyle tüm önlemlerini alarak yeni normale uygun bir şekilde yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde ziyaretçilerin Covid 19 salgını tedbirlerine uygun olarak güvenli bir şekilde ziyaret gerçekleştirebilmeleri için maske kullanımı, ateş ölçümü, dezenfektan cihazları gibi tüm  önlemler de alındı. Gezi esnasında  sosyal mesafenin korunabilmesi için sık aralıklarla uyarı stickerları da yapıştırıldı.