SELÇUKLU’DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Selçuklu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kutbilcihan Caddesi’nde altyapı çalışmalarının ardından yol yenileme çalışmaları yapıyor.

Selçuklu Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler planlanan yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Kutbilcihan caddesinde asfaltlama çalışmaları sürdürüyor. Kutbilcihan caddesinin Ahmet Yesevi ile  Kahramanlar Caddesi arasında kalan 550 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki yolda yapılan altyapı çalışmalarının ardından Fen İşleri ekipleri yola sıcak asfalt dökerek yolu yeniliyor.

Selçuklu’ya daha iyi bir hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekipler, ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda bulunan yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi, modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla ilçenin 72 mahallesinde başlattığı asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kumlama, parke, bordür ve sathi kaplama çalışmalarını sezon boyunca sürdürecek.