ÇÖP KONTEYNERLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Selçuklu Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü çöp konteynerları dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyayı sarsan korona virüsle mücadele Selçuklu’da devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri virüsle mücadele kapsamında çöp konteynerlarında dezenfekte çalışmaları yapıyor. Ekipler çöp konteynerlarında çöpler alındıktan sonra dezenfekte çalışması yaparken, konteynerların etrafı da dezenfekte edilerek temizleniyor. Ayrıca galvaniz çöp konteynerlarının da özel dezenfekte araçlarıyla dezenfeksiyonu sağlanıyor.

Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler çöp konteynırlarını periyodik olarak tüm ilçe genelinde sürdürüyor. Virüsle mücadele kapsamında çöplerden virüsün bulaşmaması için dezenfekte çalışmaları günlük olarak yapılıyor. Belediye yetkilileri vatandaşların çöplerini konteynerlerin dışına bırakmamaları gerektiği aksi takdirde yapılan dezenfekte işlemlerinin etkili olmasının zorlaşacağı uyarısında bulundu.