SELÇUKLU BELEDİYESİ'NDEN COVİD 19 SALGINI SÜRESİNCE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN KURUMLARA TEŞEKKÜR PAKETİ

Selçuklu Belediyesi Covid 19 salgınında gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla Selçuklu'daki tüm sağlık çalışanları, jandarma,emniyet,vefa destek grubu ve kaymakamlık çalışanlarına teşekkür için bir hediye paketi gönderdi.

Ayrıca Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Koç'u ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Selçuklu Belediyesi Covid 19 salgını ile mücadelede özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanları, Jandarma,Emniyet, Vefa Destek Grubu ve Kaymakamlık çalışanlarını unutmayarak bir teşekkür paketi gönderdi.

Selçuklu Belediye  Başkanı Pekyatırmacı Konya İl Sağlık Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyaretle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek hizmetlerinin karşılığının asla ödenemeyeceğini ifade etti.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Koç'un makamında gerçekleşen ziyarette Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Hasan Çiftçi ve tüm sağlık çalışanlarını temsilen gelen sağlık personeli yer aldı.

Ziyarette konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sağlık çalışanlarının Covid 19 salgını süresince gösterdikleri öz verili çalışmanın karşılığının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Başkan Pekyatırmacı sözlerini şöyle sürdürdü: " Salgın ülkemizde ilk olarak ortaya çıktığında Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde süreç çok iyi organize edildi akabinde ilgili kurumların eşsiz iş birliği ile ortaya çıkan başarı tablosu tüm dünyaya örnek olacak nitelikte. Tüm sağlık, jandarma,emniyet, vefa destek grubu ve kaymakamlık çalışanlarımız bu süreçte ellerinden gelenin çok daha fazlasını yaparak kahramanlık göstermiştir. Bu çalışanlarımız yeri geldiğinde uykusuz kalarak ve bu süreçte ailelerini göremeden çalıştılar bu konuda onlara minnettarız. Ben buradaki sağlık çalışanlarımızın nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza tekrar teşekkür ediyorum yaptıklarınızın karşılığı asla ödenmez."

Başkan Pekyatırmacı ziyaretin sonunda sağlık çalışanlarını temsilen gelen sağlık personeline hediye takdiminde bulundu.