BAŞKAN PEKYATIRMACI YARDIM FAALİYETLERİNİ İNCELEDİ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, virüsle mücadele döneminde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan personelle, Kızılay Selçuklu şubesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

 Koronavirüs ile mücadele kapsamında Selçuklu Belediyesi sosyal kart dağıtımınını yanında dışarı çıkamayan vatandaşların günlük ihtiyaçlarını ve ilaçlarını temin etmeye devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal kart  dağıtımında görev alan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ihtiyaçlarını bildirmeleri için kurulan çağrı merkezinde incelemelerde bulunurken, Kızılay Selçuklu Şubesini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde sosyal kart dağıtımında görev alan personelle bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, kart dağıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Dumlupınar Sosyal Tesislerinde Vefa Sosyal Destek Grubu çağrı merkezinde inceleme yaparak bilgi alan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, tansiyon hastalığı nedeniyle evinden çıkamadığı için ilaç talebinde bulunan bir vatandaşın da yakınıyla görüştü. Kızılay Selçuklu Şubesini de ziyaret eden Ahmet Pekyatırmacı, Kızılay’ın yardım faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Pekyatırmacı: “Bu virüsü fedakar çalışanlarımız sayesinde yeneceğiz”

Virüsle mücadele evde kalmanın büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Ahmet Pekyatırmacı, “Ekip arkadaşlarımız koronavirüsle mücadele kapsamında hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını evlerine ulaştırmak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Bu arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Fedakar çalışanlarımızın bu özverili çalışmaları sayesinde bu virüs yeneceğiz. Onlar evlerinde kalan hemşehrilerimizin yardımına koşarak ihtiyaçlarını karşılıyor ve virüsün dağılmasına engel oluyorlar. Tabi bu virüsün yayılmasına engel olmak için bizler yardım kuruluşlarımızla birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda Kızılay da bizim birlikte çalıştığımız kuruluşlardan. İnşallah onlar ve bizim bu çalışmalarımız yakın zamanda sonuç verecektir ve hayat normale dönecektir.” şeklinde konuştu.

Son Haberler

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları devam ediyor. 60. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Mart’ta online olarak yapılacak olan yarışma 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.
SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Selçuklu Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu diri tutmak ve ecdadın kanıyla yazılan destanı gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği “Anadolu’nun Diriliş Destanı Çanakkale” sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109.yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya devam edeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başk