SELÇUKLU BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi koronavirüse karşı etkili bir şekilde sürdürülen önlem faaliyetlerine 24 saat esasıyla devam ediyor. Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerleri dezenfekte edildi

Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü dezenfekte çalışmalarının kalıcı olabilmesiiçin vatandaşlara çöplerini konteyner dışına bırakmamaları konusunda da uyarı da bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüse karşı alınan önlemler dikkatle uygulanıyor. Selçuklu Belediyesi de bu kapsamda çalışmalarına 24 saat esasıyla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Sağlık İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Selçuklu ilçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar,okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri dezenfekte edilmeye devam ediliyor.

24 saat aralıksız devam eden çalışmalarla ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerin tamamı dezenfekte edildi ikinci tur dezenfekte çalışmaları da % 80 oranında tamamlandı. ediyor.

Belediye yetkililerinden vatandaşlara önemli uyarı

Genel olarak ülkemizin tamamında  yerel olarak da belediyelerin önlem çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu noktada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Selçuklu Belediyesi tüm imkanlarını  seferber etmiş durumda. Üzerine düşen sorumlulukları büyük bir gayretle yerine getiren Selçuklu Belediyesi vatandaşların da yerine getirmesi gereken önlemlere dikkat çekti. Bu çerçevede belediye yetkilileri vatandaşların çöplerini konteynerlerin dışına bırakmamaları gerektiği aksi takdirde yapılan dezenfekte işlemlerinin etkili olmasının zorlaşacağı uyarısında bulundu.

Başkan Pekyatırmacı: "Riski birlikte azaltalım"

Konu ile ilgili bir duyuru yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, şunları söyledi; “Kıymetli Hemşerihlerim, İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm yeraltı çöp konteynırlarının dezenfekte işlemi tamamlandı. Sizden ricamız çöplerinizi konteynırların dışına bırakmamanız. Çöpleri konteynırların içine atarak riski birlikte azaltalım.”