BAŞKAN PEKYATIRMACI"SELÇUKLU'NUN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Feritpaşa  Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı’nı İmamoğlu Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı, namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor.  Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Başkan Pekyatırmacı ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Feritpaşa Mahallesi oldu. İmamoğlu Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi.

Programda Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Deneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Feritpaşa Mahalle Muhtarı Yaşar Barışık, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatırken,   mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespiti noktasında büyük katkı sağlıyor” dedi.

Selçuklu’nun 650 bin nüfusu ve 72 mahallesiyle Türkiye’nin en büyük metropol ilçeleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Bu rakama her yıl 20 bin yeni nüfus daha ekleniyor. Artan nüfusa rağmen ilçemizin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. “Ortak akıl” ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyor, Selçuklu’nun marka değerini arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.