SELÇUKLU’DA KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri kar yağışı ile birlikte 7/24 görevinin başında. Ekipler dış mahallelerde başlayan kar yağışı sonrası yol açma çalışmaları ile birlikte yollarda oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı önceden önlem alarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kış şartlarının kendini gösterdiği ve yer yer kar yağışlarının olduğu Selçuklu’da belediye ekipleri oluşabilecek olumsuz durumlar için önlem alarak çalışmalarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi kış mevsiminde sorun yaşamamak için tüm tedbirleri aldı. İlçeye bağlı 72 mahalle de kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı 68 araç ve 250 personel görev yapacak. Ekipler şehir içi ana arterler, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için gece ve gündüz çalışma yürüyor. Fen işleri Müdürlüğü personelinin kış boyunca sürdüreceği karla mücadele çalışmalarına Çevre Koruma ve Kontrol ve Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri de destek verecek. Ekipler yaya kaldırımlarında kar temizleme çalışması yürütecek.

“Kar Yağışının Başladığı Dış Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor”

Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stokunu önceden oluşturan ekipler kar yağının başladığı Selçuklu’ya bağlı dış mahallerde kar temizleme ve yol açma çalışması titizlikle sürdürüyor.