SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ “ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN” ETKİNLİĞİYLE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Final sınavına hazırlanan öğrencilere Selçuklu Gençlik Meclisi’nden anlamlı destek. Selçuklu Gençlik Meclisi “Allah Zihin Açıklığı Versin” etkinliğiyle sınav döneminde öğrencilere yanınızdayız mesajı verdi.

Selçuklu Gençlik Meclisi, üniversite gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle önemli konulara parmak basmaya ve ses getirmeye devam ediyor. Selçuklu Gençlik Meclisi her final döneminde olduğu gibi hazırladıkları “Allah Zihin Açıklığı Versin” paketiyle final sınavına hazırlanan öğrencilere destek yine oldu.

Gençlik Meclisinden gönüllü öğrencilerin bir araya gelerek hazırladığı 2000 adet ikramlık Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde, Erol Güngör Kütüphanesi’nde ve Kutalmışoğlu Süleyman Şah Kütüphanesi’nde final sınavlarına çalışan üniversite öğrencilerine dağıtıldı.

Dağıtılan paketlerin içeriğinde ise ceviz, kuru üzüm, papatya çayı, hurma , uçlu kalem gibi öğrencilerin ihtiyaçları olan ve zihinlerini açacak yiyecekler konuldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da: “Sevgili öğrenci kardeşim  2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Hayallerinin gücünü hayatının her anında hissetmen ve inancının en büyük zaferi olan başarılarının daim olmasını canı gönülden diliyor ve final sınavlarında başarılar diliyorum.” notuyla öğrencilere başarı temennisinde bulundu.