KONYA MİLLİLER İÇİN YİNE TEK YÜREK OLDU

Selçuklu Belediyesi Bosna Hersek Mahallesi’ne kurduğu dev ekranla adeta yine maçı Konya’ya taşıdı. Binlerce taraftar Bosna Hersek Pazar alanında Milli Takıma tam destek verirken EURO 2020’ye katılmanın heyecanını hep birlikte yaşadı.

Selçuklu Belediyesi A Milli Futbol Takımımızın EURO 2020 yolunda katılımı için önemi büyük olan ve İzlanda ile oynanan milli maçı Bosna Hersek Mahallesinde dev ekranda vererek milli coşkuya ortak oldu.  Selçuklu Belediyesi daha önce Fransa ile oynadığımız maçı da dev ekrandan futbolseverlerle  buluşturarak milli heyecana ortak olmuştu.

Bosna Hersek Mahallesi’nde pazar yerine kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi.

Milli Takımımızın atakları sonrasında alanda yaşanan büyük heyecan millilere olan desteği bir kez daha ortaya koydu.

Maç sonrasında EURO 2020 Şampiyonasına katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımımıza destekler maç sonrasında da tezahüratlar ve meşalelerle devam etti.

Selçuklu Belediyesi’nin dev ekranda verdiği milli maç organizasyonu ulusal medya ve sosyal medyada da gündem olarak yoğun destek gördü.

Barış Pınarı Harekatına destek amacıyla Mehmetçik selamı olay olan Milli Takımımız şampiyonaya katılmaya hak kazanarak  asker selamımızı tüm dünyaya vermiş oldu