5. PROJE DESTEK PROGRAMINA BAŞVURULAR UZATILDI

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programına başvurular gelen yoğuntalepler doğrultusunda 8 Kasım 2019Cuma Gününe kadar uzatıldı.

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı kapsamında, şehrin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Selçuklu’nun yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla beş yıldır kurumsal olarak sürdürülen proje destekte  başvurular uzatıldı.

Ekim ayı başında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından kamuoyuyla 5.yıl duyurusu paylaşılan Proje Destek Programı gelen yoğun talepler üzerine bir hafta daha uzatıldı. Bu kapsamda Proje Destek Programına son başvuru 8 Kasım 2019 tarihi oldu.

Proje desteğinden faydalanmak isteyen sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve üniversite toplulukları da üniversite adına projelerini en geç 8 Kasım 2019 Cuma Günü saat 17:00'a kadar  Selçuklu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programından yararlanmak isteyenler, program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna, https://www.selcuklu.bel.tr/haberler/duyurular/68/2020-yili-proje-destek-programi.html adresinden ulaşabilirler.